Den danske industri tager nu for alvor de samarbejdende robotter, såkaldte cobots, til sig. Eneforhandler BILA Robotics har i år oplevet et veritabelt boom i efterspørgslen på cobots fra både små og store danske fremstillingsvirksomheder.

Med ny teknologi kan UR-robotarmen nu frit flyttes mellem flere arbejdsstationer uden gentagende programmering. En banebrydende teknologi der giver uanede muligheder og 100 procent fleksibilitet.
På dagsmessen DIRA Business 2018 præsenterer BILA Robotics en helt nyudviklet og innovativ robotteknologi, som vil give virksomheder en hidtil uset grad fleksibilitet i deres produktion.

Ønsker du at dygtiggøre dine medarbejdere inden for programmering af UR-robotterne, så husk, at vi også udbyder dagskurser, der passer til dine medarbejderes erfaringsniveau.

Kører din UR-robot optimalt? Eller vil du bare gerne sikre dig imod driftstop og nedbrud? Hos BILA Svendborg er vi eksperter i de samarbejdende robotarme fra Universal Robots – og med en serviceaftale med os sikrer du, at din virksomheds UR-robot altid fungerer, som den skal.

BILA Robotics er selvfølgelig på plads i Brøndby Hallen, når årets Automatik-messe løber af stablen 11. – 13. september.

Har du læst om vores sommerkampagne? Du kan nå det endnu: Hvis du bestiller du en UR-robotarm i juni måned, giver vi 90 dages kredit på dit køb.

Den landsdækkende specialist i service og reparation af UR-robotter er som første danske virksomhed blevet udnævnt til On Robot Premium Partner.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder, kampagner og events fra BILA Robotics.