Med ny teknologi kan UR-robotarmen nu frit flyttes mellem flere arbejdsstationer uden gentagende programmering. En banebrydende teknologi der giver uanede muligheder og 100 procent fleksibilitet.
På dagsmessen DIRA Business 2018 præsenterer BILA Robotics en helt nyudviklet og innovativ robotteknologi, som vil give virksomheder en hidtil uset grad fleksibilitet i deres produktion.

Ønsker du at dygtiggøre dine medarbejdere inden for programmering af UR-robotterne, så husk, at vi også udbyder dagskurser, der passer til dine medarbejderes erfaringsniveau.

Kører din UR-robot optimalt? Eller vil du bare gerne sikre dig imod driftstop og nedbrud? Hos BILA Svendborg er vi eksperter i de samarbejdende robotarme fra Universal Robots – og med en serviceaftale med os sikrer du, at din virksomheds UR-robot altid fungerer, som den skal.

BILA Robotics er selvfølgelig på plads i Brøndby Hallen, når årets Automatik-messe løber af stablen 11. – 13. september.

Har du læst om vores sommerkampagne? Du kan nå det endnu: Hvis du bestiller du en UR-robotarm i juni måned, giver vi 90 dages kredit på dit køb.

Den landsdækkende specialist i service og reparation af UR-robotter er som første danske virksomhed blevet udnævnt til On Robot Premium Partner.

Når Team Robtop fra Strandskolen i Risskov til juni drager til Tallinn for at deltage i EM i First Lego League. er det med Universal Robots i ryggen.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder, kampagner og events fra BILA Robotics.