Når Team Robtop fra Strandskolen i Risskov til juni drager til Tallinn for at deltage i EM i First Lego League. er det med Universal Robots i ryggen.

Universal Robots har nemlig med et solidt sponsorat sørget for, at Team Robtops 12 elever fra Strandskolens 7. og 8. klasse kan komme afsted og forsvare de danske farver ved det åbne europæiske Lego-mesterskab i Estland den 6.-8. juni 2018.

Teknologi og -innovationskonkurrencen First Lego League er for børn i alderen 10-16 år, og i alt deltager 255.000 børn fra 88 lande fordelt på 32.000 hold. Deltagerne konkurrerer i fem forskellige kategorier: robot, teknologi, forskning, marketing og kerneværdier. I robotkonkurrencen, som Team Robtop fokuserer mest på, skal holdene bygge og programmere en robot, som skal kunne løse flest muligt opgaver på 2,5 minutter.

Vinderen af First Lego League er det hold, der samlet klarer sig bedst i de forskellige kategorier.

Hos Universal Robots begrunder Per Kloster Poulsen, Regional Sales Director, sponsoratet med et ønske om at investere langsigtet i at inspirere børn og unge til en karriere i robotindustrien:

”Vi vil gerne gøde jorden for at videreudvikle Danmarks i forvejen unikke position i den globale robotindustri- og forskning. For os er det meningsfyldt at agere visionært og langsigtet ved at investere midler og kræfter i dette initiativ.”

Læs mere om sponsoratet og konkurrencen på altomteknik.dk her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder, kampagner og events fra BILA Robotics.