Den landsdækkende specialist i service og reparation af UR-robotter er som første danske virksomhed blevet udnævnt til On Robot Premium Partner.

For at blive Premium Partner med On Robot kræver det, at man som samarbejdspartner har solgt mindst 26 af deres gribere på et år – og det har BILA Svendborg formået. Tilmed som den første danske virksomhed, hvilket gør BILA-afdelingen til den eneste On Robot Premium Partner i Danmark.

PremiumPartner406

BILA Svendborg, som er specialiseret i landsdækkende UR-service og reparation, kan nu kalde sig On Robot Premium Partner. På billedet ses On Robots salgschef for det europæiske marked, Kenneth Bruun Henriksen (t.v.), og direktør for BILA Svendborg, Henrik Jørgensen.

Odense‑virksomheden On Robot udvikler og fremstiller de populære RG-gribere til samarbejdende robotter, blandt andre UR-robotarmene.

Og ifølge Henrik Jørgensen er On Robot-griberne et populært tilbehør til netop de samarbejdende robotarme fra Universal Robots:

– Det, der gør griberne så populære hos vores kunder er, at både hardware og software er fuldt kompatibelt med UR-robotterne. Så der er ingen ekstra beslag eller kabler og ingen ekstra software, man først skal bruge tid på at gennemskue, forklarer Henrik Jørgensen.

On Robots gribere forsynes med el og styringssignaler direkte fra robottens tool-stik, og både gribebredde og gribekraft er justerbare.

– Produktet passer rigtig godt ind i vores UR-tilbehørsprogram, hvor det gennemgående koncept er, at du kan opbygge dit robotanlæg på samme måde, som når du bygger med legoklodser, tilføjer han.

Vil du vide mere om On Robot-griberen?

Kontakt Henrik Jørgensen på tlf. 40 84 07 87 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder, kampagner og events fra BILA Robotics.