Kører din UR-robot optimalt? Eller vil du bare gerne sikre dig imod driftstop og nedbrud? Hos BILA Svendborg er vi eksperter i de samarbejdende robotarme fra Universal Robots – og med en serviceaftale med os sikrer du, at din virksomheds UR-robot altid fungerer, som den skal.

BILA Svendborg er autoriseret UR-tekniker og udfører landsdækkende service og reparationer på såvel UR-robotterne som værktøj og tilbehør. Og vi tilbyder skræddersyede serviceaftaler, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov i forhold til tidsinterval og tidsrum.

Med en fast serviceaftale med BILA Svendborg kan du minimere risikoen for driftsstop i din produktion.

Ved serviceeftersyn tjekker vi pakninger og filtre, og vi gennemgår UR-robotten med fokus på bl.a. fastgørelse, nødstop, kabler, stik og mislyde.

Vi gennemgår også robottens logfil for fejl og kommer med forbedringsforslag, hvis vi under vores gennemgang finder muligheder for optimering af eksisterende programmer. Og ønsker I det, gennemgår vi også gerne jeres øvrige setup og kommer med forslag til, hvilke øvrige manuelle processer, der med fordel vil kunne automatiseres med hjælp fra en UR-robot.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder, kampagner og events fra BILA Robotics.