På dagsmessen DIRA Business 2018 præsenterer BILA Robotics en helt nyudviklet og innovativ robotteknologi, som vil give virksomheder en hidtil uset grad fleksibilitet i deres produktion.
 

 
Når Danmarks største messe for robotteknologi, DIRA Business 2018, løber af stablen den 22. november, er BILA Robotics selvfølgelig repræsenteret. Og vi glæder os ekstra meget til årets messe, hvor vi lancerer en helt ny og banebrydende kamerateknologi til UR-robotter.

Besøg BILA Robotics på DIRA-messen torsdag den 22. november, hvis du vil se med på første parket, når vi præsenterer den nye løsning – og høre meget mere om, hvilke muligheder den nye kamerateknologi åbner for.

Løsning gør UR-robot endnu mere fleksibel
Den nye løsning består af et kamera og en specialudviklet markør, der kan kobles på UR-robotten og gør det muligt for robotarmen at genkende produktionsemner og arbejdsfunktioner. Det betyder, at robotten kan benyttes ved forskellige arbejdsstationer helt uden programmering. Og det giver ifølge Product Manager Henrik Christensen produktionsvirksomheder en enorm fleksibilitet:

– Med den nye kamerateknologi kan robotarmen løse forskellige opgaver, uden at der skal bruges tid på opstilling og programmering, hver gang robotten flyttes til en ny arbejdsstation, siger han og uddyber: 

– I dag skal arbejdsstationerne være fuldstændig ens og stå det samme sted, før robotten kan varetage den pågældende funktion. Men med den nye teknologi kan robotarmen varetage både større og mindre opgaver, og robotarmen kan flyttes frit rundt i produktionen. Kameraløsningen skal blot indstilles til den enkelte arbejdsstation en enkelt gang, før den kan genkende arbejdsfunktionen.

Lanceres på DIRA Business den 22. november
Hos BILA Robotics er vi vildt begejstrede over den nye kamerateknologi, som gør det muligt at automatisere dele af produktioner, som hidtil har krævet manuel håndtering pga. stor variation i de enkelte arbejdsprocesser. Men med den nye løsning kan UR-robotarmen altså overkomme denne forhindring og varetage stort set alle slags opgaver.

DIRA Business 2018 er arrangeret af Dansk Robot Netværk i samarbejde med Teknologisk Instituts ROBOTBRAG. Messen afholdes i Forskerparken 10 i Odense, hvor besøgende kan komme helt tæt på de nyeste teknologier inden for robotindustrien. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder, kampagner og events fra BILA Robotics.