Som overskriften afslører, har det været (endnu) et forrygende år for BILA. Et år, som har været præget af travlhed, udvidelser og masser af spændende projekter. Tiden er fløjet afsted, og personligt har jeg svært ved at forstå, at vi allerede nærmer os afslutningen på 2017 – og at det er tid til et tilbageblik på året, der så småt er gået.

Og sikke et år. 

Vokseværk i BILA-familien
BILA tæller nu flere end 300 medarbejdere, og alene i år er vi vokset med over 100. Blandt andet fik vi hele 50 nye kollegaer i BILA Group, da vi overtog Dan Palletiser i juli måned.

Vores lokalafdelinger i Danmark er vokset i 2017 – og der er flere på vej. Det er der, fordi vi skal endnu tættere på vores kunder og fremtidige medarbejdere. Det er en af de væsentligste årsager til, at vi i 2017 har åbnet nye kontorer i Sønderborg, Silkeborg og Herning og senest også i Randers, hvor vores adresse ud over kontor også omfatter et showroom.

Kæmpestort potentiale for flere BILA-løsninger
I november modtog jeg prisen som årets ejerleder i Vestjylland. Det er en pris, som jeg er enormt stolt af, for den er et resultat af, at alle medarbejdere arbejder på et højt niveau. Og den vidner om, at vi takket været deres store dygtighed og faglige viden lykkes med det, som er kernen i hele BILA: at hjælpe virksomheder med at automatisere og optimere deres produktion

Virksomheder verden over investerer mere og mere, og alene i Danmark er der et anslået potentiale på årligt 50 milliarder inden for robotter og automatiseringsudstyr. Det betyder med andre ord, at der er et kæmpestort potentiale for øget automatisering og øgede investeringer i digitalisering til gavn for produktiviteten og for bevarelsen af produktioner herhjemme. Og hvis vi i BILA gennem vores automatiseringsløsninger kan effektivisere produktionerne i danske virksomheder, kan vi dermed være med til at bevare og – ikke mindst – skabe flere danske arbejdspladser.

Med alt det positive, der er sket hos BILA i 2017, er der lagt op til et mindst lige så spændende 2018 – og vi glæder os til at tage hul på det nye år sammen med eksisterende såvel som fremtidige samarbejdspartnere, kunder og leverandører.

Rigtig glædelig jul og godt nytår!

De bedste hilsner
Jan Bisgaard Sørensen, CEO, BILA

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder, kampagner og events fra BILA Robotics.